De 7 best verkochte shampoo voor blond haar

shampoo voor blond haar

Wil je graag stralend blond haar hebben, dan vraagt dit om extra goede haarverzorging. De kans is groot dat je blonde haar geverfd en ontkleurd is, waardoor de kans op haarbeschadiging ook veel groter is. Of je blonde haar beschikt over een te gele tint die je graag wilt neutraliseren. Het kan ook zijn dat je blonde kleur dof is geworden, die je graag weer tot leven wilt brengen. De oplossing? Gebruik een goede shampoo voor blond haar die past bij jouw behoefte. Er bestaan een aantal shampoos die je blonde lokken extra goed verzorgen. Deze shampoos zijn er speciaal voor gemaakt om jouw beschadigde haar weer te herstellen en om je blonde haar zo mooi mogelijk uit te laten komen. Wil je liever geeltinten neutraliseren, gebruik dan de beste zilvershampoo. In deze lijst hebben wij beide opties meegenomen!

De beste shampoos voor blond haar

beste zilvershampoo
HairLust

1. HairLust Enriched Blonde Silver Shampoo

Deze zilvershampoo van HairLust verfrist je blonde haar en zorgt ervoor dat warme tinten neutraliseren. Het is de beste shampoo voor blond haar en is speciaal gemaakt om gele, oranje of koperen tinten in blond of grijs haar weer neutraal te maken. Daarnaast zitten er ook flink veel herstellende ingrediënten in verwerkt die een gezonde haargroei ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan vegan micro-proteïnen en biologisch mango extract. Na gebruik heb jij levendig, zacht en glanzend blond haar met een uitstekende conditie, zonder haarbreuk!

beste shampoo blond haar
Bol.com

2. Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights Anti-Yellow Shampoo

Goldwell is een professioneel haarverzorgingsmerk met een speciale shampoo voor blond haar. De shampoo reinigt je haar op een milde wijze en neutraliseert ongewenste geeltinten. Bij iedere keer dat je de shampoo gebruikt, wordt het kleurverlies geminimaliseerd. Zo vervaagt de kleur en blijft blond haar ook daadwerkelijk blond! Door de kwalitatieve ingrediënten wordt je haar ook niet droog, maar verschijnt er een glans. Deze shampoo is ook ideaal voor als je niet helemaal geblondeerd haar hebt, maar bijvoorbeeld alleen highlights hebt.

shampoo voor blond haar
Bol.com

3. Olaplex No. 4 Blonde Enhancer Toning Shampoo

Het haarverzorgingsmerk Olaplex heeft nu ook een shampoo voor blond haar! De No.4 Blonde Enhancer Toning Shampoo is een zilvershampoo voor beschadigd haar. Het maakt blond, gehighlight of grijs haar 3x helderder. De shampoo bevat paarse pigmenten die gele en oranje tinten neutraliseren. Ook bevat de formule de Olaplex gepatenteerde Bond Building technologie. Dit herstelt, verbetert en hydrateert beschadigd haar. Hoe vaker je de shampoo gebruikt, hoe helderder de resultaten zijn. Speciaal voor licht to medium blond haar, highlights en grijs haar. 

shampoo voor blond haar
Bol.com

4. Kérastase Blond Absolu Bain Lumière Shampoo

Het populaire merk Kérastase heeft in haar assortiment ook een goede shampoo voor blond haar. Deze zorgt ervoor dat het haar gevoed en gehydrateerd aanvoelt. Zo bevat de formule hyaluronzuur (herstelt de beschadigde haarvezel tegen haarbreuk) en edelweissbloem (beschermt tegen dagelijkse schade van buitenaf en kalmeert en verzacht). Het is geen zilvershampoo, maar wel een shampoo dat zorgt voor heldere blonde tinten in je haar. Het resultaat is gladder, zachter en gezonder haar dat is ontgift van vervuiling. 

Bol.com

5. Kevin Murphy Blonde Angel Wash Shampoo Voor Blond Haar

Heb jij geeltinten in je haar waar je vanaf wilt? Of juist grauwe tinten? Deze Blonde Angel Wash Shampoo van Kevin Murphy werkt kleurverfrissend en is ideaal voor blond of grijs haar. De formule bevat Murumuru Butter met vitamine A. Hierdoor krijgt je blonde haar een stralende glans! Ook zit er Shea Butter in dat het haar hydrateert. Daarnaast zorgt lavendel voor een heerlijke geur! Het resultaat is een verfrissing van je blonde tint en het neutraliseren van grauwe en warme kleuren in je haar. Gebruikers zijn erg positief over deze shampoo voor blond haar!

shampoo blond haar
Bol.com

6. Lee Stafford Beach Blondes Ice White Shampoo Voor Blond Haar

Heb jij platinum blonde lokken? Dan is deze shampoo voor blond haar ideaal voor jou! Deze Beach Blondes Ice White Shampoo van Lee Stafford zorgt namelijk optimaal voor het behouden van je platinum blonde lokken. Je haar wordt intens gevoed en voelt niet meer droog of broos aan. De formule bevat Pro Vitamine B5 dat zorgt voor een natuurlijke glans. Ook fijn: deze shampoo gaat haarbreuk tegen en warme en oranje kleurtonen worden geneutraliseerd. Je gebruikt de shampoo om de twee wasbeurten heen. 

Bol.com

7. Keune Care Blonde Savior Shampoo

Waar andere shampoos voor blond haar en zilvershampoos je haar vaak uitdrogen, bevat deze shampoo juist veel herstellende componenten. Het product belooft namelijk 7x sterker haar dan voorheen met 96% minder haarbreuk. De formule bevat onder andere glycolzuur en creative om gevoelig en ontkleurd beschadigd blond haar optimaal te herstellen vanuit de binnenste haarschors. Het resultaat is een prachtige look en een betere haarconditie. Milde ingrediënten reinigen het haar en kationische polymeren vormen een laagje om de haarvezel voor makkelijker ontwarbaar en kambaar haar. 

Aanbevolen artikelen