Top 9 beste haarvitamines en haar gummies

beste haarvitamines

Voor veel mensen is het haar een zeer belangrijk onderdeel van het uiterlijk. Logisch natuurlijk, want je haar is een onderdeel van je lichaam dat iedereen altijd kan zien, inclusief jezelf wanneer je in de spiegel kijkt. Je eigen lichaam beschouwt je haar echter als minder belangrijk. Als je niet voldoende vitamines binnenkrijgt via je voeding, dan gebruik je lichaam die voedingsstoffen eerder voor de vitale processen in je lichaam dan je haar. Het gevolg van te weinig vitamines binnenkrijgen kan zijn dat je haar dunner en zwakker wordt en zelfs je haargroei kan afnemen. Gelukkig zijn hier de beste haarvitamines en de beste haar gummies voor! Dit zijn supplementen die je als toevoeging op je voeding kunt innemen om je haar toch genoeg voedingsstoffen te geven voor een gezonde uitstraling. Verwacht niet gelijk een verbetering, vaak werken haarvitamines pas na gebruik van een aantal maanden. Voor het beste resultaat gebruik je ook de beste shampoo tegen haaruitval.

beste haarvitamines
HairLust

1. Hair Growth Formula Beste Haar Gummies (vrouwen)

De Hair Growth Formula Gummies van HairLust zijn de beste haarvitamines. Dit zijn kauwbare supplementen met 14 essentiële haarvitamines en mineralen. Het zijn suikervrije gummies met een natuurlijke aardbeismaak. Zij helpen een aantal tekorten in je lichaam aan te vullen. Elke vitamine heeft (in)direct effect op het hoofdhuid en je haar. De vitamines voor je haar bevatten geen gluten, lactose, soja, noten of gelatine. Ook zitten er geen kunstmatige smaak, -of kleurstoffen in verwerkt. 

beste haarvitamines
HairLust

2. Hair Growth Formula Beste Gummies (mannen)

Ervaar jij als man de eerste tekenen van haaruitval? Dan zijn deze Hair Growth Fomula Gummes precies wat je nodig hebt. De formule is een unieke mix van onder andere biotine, zink en selenium die van binnenuit zorgen voor het behoud van normaal haar. Er zitten in totaal 14 essentiële haarvitamines en mineralen in verwerkt die helpen om tekorten in je lichaam aan te vullen. De beste haar gummies bevatten geen schadelijke chemicaliën, want er zitten alleen natuurlijke ingrediënten in. 

beste haarvitamines
Natuurlijk Presteren

4. Natuurlijk Presteren Haarbooster (vrouwen)

Mooi, glanzend en sterk haar. Iets dat iedere vrouw (én man) wel zou willen. Deze haarbooster van Natuurlijk Presteren is speciaal ontwikkeld voor het ondersteunen van de haargroei, haarsterkte en haarkleur. Er is een variant voor vrouwen, maar ook een speciaal voor mannen. De capsules bevatten onder andere heermoes en bamboe extract en vele vitaminen en mineralen, zoals biotine, koper, selenium, zink en vitamine A, B12, B3 en E. Deze zorgen stuk voor stuk voor haargroei, sterker haar en haarpigmentatie. Uniek aan dit product is het feit dat er alleen maar natuurlijke ingrediënten zijn gebruikt. 

beste haar gummies
Bol.com

5. Yummygums Beste Haarvitamines (vrouwen)

De haarvitamines van Yummygums dragen bij aan mooi, gezond en beter groeiend haar. Ook zorgt het voor een stralende huid en sterk groeiende nagels. Er zit een hoge dosering biotine, selenium en bamboo extract in verwerkt. Bovendien zijn ze makkelijk in te nemen in de vorm van een snoepje met een frambozensmaak. De beste haar gummies zijn vegan en bevatten 13 essentiële vitamines voor sneller groeiend haar. De haar supplementen zijn geschikt voor mannen en vrouwen.

vitamine voor haar
Bol.com

6. OASE Haarvitamines Tegen Haaruitval

OASE Haarvitamines beschikken over 17 elementen voor een optimale en duurzame haarverzorging. Van alle haarvitamines bevat deze variant dus de meeste ingrediënten en vaak ook in een hogere dosering. De beste haar gummies hebben een natuurlijke zwarte bessensmaak en verkleinen het risico op haarbreuk. De effecten na een aantal maanden gebruik? Haarsterkte wordt verbeterd, haaruitval wordt voorkomen en haarbreuk wordt tegengegaan. De algehele gezondheid van je haar gaat er op vooruit!

vitamine tegen haaruitval
Bol.com

7. Sugar Bear Haarvitamines Voedingssupplement

Wil jij langer en sterker haar hebben? In de haarvitamines van Suger Bear Hair zitten 13 vitamines en mineralen voor een goede haargroei. Zo zit er onder andere Vitamine A, C, D, E, B6 en B12 in. Ook zorgen de gummies voor langer en sterker haar en hebben ze een positief effect op huid en nagels. De supplementen hebben een heerlijke zoete smaak, zijn volledig vegetarisch en bevatten geen hormonen. Hierdoor wordt alleen de haargroei op de hoofdhuid gestimuleerd. 

beste haarvitamines
Bol.com

8. Lucovitaal Voedingssupplementen Haarvitamines

De haarvitamines van Lucovitaal zijn 100% suikervrij en vega en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.. Er zit onder andere biotine en zink in, wat helpt om glanzend haar te behouden. De beste haar gummies hebben een heerlijke bosbessensmaak. Het resultaat na een aantal maanden? Een normale haargroei, goede haarconditie en behoud van glans in je haar. Extra fijn: dit zijn de goedkoopste haarvitamines die in dit rijtje staan. 

vitaminen voor haargroei
Bol.com

9. Neofollics Supporting Haarvitamines Voor Haargroei

Deze Hair Growth Supporting Tablets zijn geen gummies, maar tabletten. Mocht je dus moeite hebben met het slikken van tabletten, dan is een gummie fijner. Desondanks zorgen deze tabletten er ook voor dat je haar de juiste voedingsstoffen krijgt die nodig zijn voor een gezonde haargroei. Effectieve ingrediënten zoals beta-sitosterol, saw palmetto en isoflavonen zorgen ervoor dat je haar van binnenuit worden gevoed. Voor de meest effectieve behandeling neem je een dosering van 3 tabletten per dag. 

beste haarvitamines
Bol.com

10. Sweet Bunny Haarvitamines voor dikker haar

De Sweet Bunny Haarvitamines beloven een betere haarkwaliteit binnen 30 dagen. Er zitten 13 ingrediënten in verwerkt, waaronder biotine, voor het herstellen en versterken van je haar. De beste dosering is 2 gummies per dag. Maar dan mag het resultaat er ook wel zijn: dikker haar, meer glans en een snellere haargroei. De beste haar gummies zijn vegan, dierproefvrij, glutenvrij, soja-vrij, suikervrij en titaandioxidevrij. Haarvitamines die goed zijn voor jou én de planeet!

Wat doen haarvitamines precies?

De beste haarvitamines zijn verrijkt met allerlei soorten voedingsstoffen. Wanneer je lichaam uit je voeding te weinig van deze stoffen binnenkrijgt, doe je er goed aan om deze via supplementen binnen te krijgen. Je lichaam zorgt er namelijk eerst voor dat vitale processen in je lichaam genoeg voedingsstoffen krijgen. Daardoor kan het zijn dat er te weinig bruikbare stoffen naar je haarzakjes gaan. Haarvitamines zorgen ervoor dat deze tekorten weer worden aangevuld. Het resultaat: betere haargroei, minder haaruitval en dikker, gezonder haar.

Werken haarvitamines écht?

Voor de een werken haarvitamines beter dan de ander. Ieder lichaam werkt namelijk anders. Je kunt altijd uitproberen of haarvitamines ook voor jou werken of niet. Sommige mensen zien na een maand al een verschil, andere mensen zien na drie maanden nog niets. Heb je van jezelf al gezond en dik haar, dan geven haarvitamines waarschijnlijk weinig verschil. Heb je echter futloos haar, je haar wordt dunner of merk je dat je last krijgt van haaruitval? Dan kunnen haarvitamines een positieve bijdrage leveren aan het herstellen van je haar.

Wat zijn de beste haarvitamines tegen haaruitval?

De beste haarvitamines tegen haaruitval zijn de OASE haarvitamines. Deze bevatten van alle genoemde supplementen op deze pagina de meeste werkzame ingrediënten voor een optimale haarverzorging. Dit is tevens ook de haarvitamine die online de beste reviews krijgt. Mensen geven aan dat hun haar sneller gaat groeien en tevens ook minder snel uitvalt. Mocht je dus een vitamine voor je haar tegen haaruitval willen proberen, dan is dit een goede optie.

Wat zijn de beste haar gummies voor dikker haar?

De beste haarvitamines voor dikker haar zijn van HairLust. Er zitten 14 essentiële ingrediënten in om tekorten in je lichaam aan te vullen. De beste haar gummies helpen om je haar weer gezond te laten groeien. Het resultaat: dikker haar dan je voorheen had. HairLust heeft speciale haarvitamines voor dikker haar voor mannen en vrouwen. De vitamines voor je haar bevatten geen gluten, lactose, soja, noten of gelatine.

Aanbevolen artikelen