De beste draadloze stijltangen (top 6)

draadloze stijltang

Gelukkig zorgt technologie ervoor dat haarstyling tools ook steeds makkelijker in gebruik zijn. Neem bijvoorbeeld de draadloze stijltang: deze is vaak tot wel 30 minuten draadloos te gebruiken. Super handig voor onderweg of wanneer je op reis gaat! Even snel een touch-up en je haar zit weer perfect in model. Toch zorgen deze snoerloze stijltangen voor een uitdaging: hoe maak je de stijltang zo krachtig mogelijk, zonder dat deze aan netstroom zit? Een aantal fabrikanten hadden daar geen moeite mee. Neem bijvoorbeeld de Dyson Corrale; deze stijltang is net zo krachtig als een stijltang mét snoer en is super gebruiksvriendelijk. Toch is dit niet de enige draadloze stijltang die verkrijgbaar is. Bekijk deze top 6 maar met nog meer snoerloze hittestyling tools!

draadloze stijltang
Bijenkorf

1. ghd Cordless Styler Unplugged

Met deze draadloze stijltang van ghd ontdek je de ultieme luxe van stylingvrijheid. De haarstyling tool is erg krachtig door geavanceerde lithiumbatterijen in combinatie met dual-zone platen. De tang kan daardoor een constante temperatuur van 185°C aanhouden. Je hebt dus geen extreme hitte nodig om je haren stijl te maken.

De gladde voorgevormde platen met een hoogglans coating zorgen voor een gemakkelijke styling van je haar met een extra glans. Er zit een oplader bij die de tang binnen 2 uur weer oplaadt. Je kunt de tool ongeveer 20 minuten snoerloos gebruiken. Ook fijn is de slimme batterij indicator met maar liefst 5 niveaus. Hierdoor heb je precies in de gaten wanneer je de stijltang weer moet opladen. 

De stijltang is zeer krachtig in vergelijking met andere tangen, vandaar deze top 1 positie in deze lijst. Het enige nadeel is dat de tang best prijzig is in vergelijking met andere draadloze stijltangen. Maar toch is deze een tikkeltje betaalbaarder dan de Dyson Corrale stijltang. 

✓ Net zo krachtig als een stijltang mét snoer
✓ Constante temperatuur van 185°C
✓ Platen met een hoogglans coating
✓ 20 minuten lang draadloos te gebruiken
– De stijltang is best prijzig

draadloze stijltang
Dyson

2. Dyson Corrale Snoerloze Stijltang

Als je op zoek bent naar een zeer krachtige draadloze stijltang, dan is de Dyson Corrale dé stijltang die je zoekt. Je moet er wat voor neerleggen, want de haartool is erg prijzig. Maar dan heb je ook één van de beste draadloze stijltangen in je bezit. 

Deze snoerloze stijltang beschikt over flexibele platen die je haar perfect glad en stijl maken. Ook is er 50% minder kans op haarbreuk en beschadigd haar door de warmteregelaar die erop zit. De stijltang van Dyson levert dezelfde prestaties als een professionele stijltang mét snoer, alleen dan dus zonder extreme hitte. Je kunt de tang tot 30 minuten draadloos gebruiken.

Ben je benieuwd naar reviews en ervaringen van gebruikers? Lees dan onze uitgebreide Dyson stijltang review. Hierin vergelijken we alle positieve en negatieve reviews die we online konden vinden over deze haarstyling tool. 

✓ Minder hitte nodig door flexibele platen
✓ Warmteregelaar zorgt voor minder hittebeschadiging
✓ Net zo krachtig als een stijltang mét snoer
✓ 30 minuten lang draadloos te gebruiken
– De stijltang is erg prijzig

stijltang zonder snoer
Bol.com

3. BaByliss 9000 Draadloze Stijltang

Ook het bekende merk BaByliss heeft een draadloze hittestyling tool in haar assortiment, namelijk de BaByliss 9000 Cordless Straightener. De tang is maximaal 30 minuten draadloos te gebruiken en heeft een luxe afwerking. De ultra gladde platen zijn volledig keramisch en zwevend zodat deze soepel door je haar glijden. 

Een voordeel is dat je er luxe accessoires bijgeleverd krijgt, namelijk een siliconen hoes en een luxe opbergetui met hittebestendige mat. Hierdoor kun je heel gemakkelijk de BaByliss stijltang meenemen in je tas, waardoor je onderweg of op locatie nog even je haren kunt stylen.

Door het gepatenteerde Micro-Heating Matrix is de tang al binnen 3 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. Voordat je hem kunt gebruiken, moet je hem wel eerst 3 uur lang opladen. Je kunt de temperatuur van de draadloze stijltang instellen op 160°C, 180°C en 200°C. 

✓ Micro-Heating Matrix voor ultrasnelle verwarming
✓ 30 minuten lang draadloos te gebruiken
✓ Inclusief siliconen hoes en luxe opbergetui
– Niet zo krachtig als een ‘normale’ stijltang
– Geen ionen technologie

Bol.com

4. Revamp Progloss Liberate Draadloze Stijltang

Deze draadloze stijltang van Revamp heeft volledig keramische zwevende platen waarmee je gemakkelijk je haren stijl kunt maken. Er zit ionentechnologie op waarmee je je haren volledig pluisvrij kunt maken. Het resultaat is een strak, glad kapsel zonder pluis. Ook zijn de platen verrijkt met Progloss oliën (waaronder keratine, kokosolie en arganolie) om je haar een extra glans mee te geven en zacht te maken. 

Je kunt de tang maximaal 30 minuten draadloos gebruiken. Het apparaat is binnen 10 seconden opgewarmd en klaar om te gebruiken. Er zit een hittebestendig reisetui bij; super handig wanneer je hem wil meenemen voor onderweg. De temperatuur is in te stellen van 70 °C tot 230 °C. 

Gebruikers van de snoerloze stijltang van Revamp geven de tang een score van 3,7 uit 5 sterren op Bol.com. Ze geven aan dat de tang in principe goed zijn werk doet, maar dat deze echt maximaal 30 minuten te gebruiken is voordat je hem weer moet opladen. De tang is vooral erg handig om mee te nemen voor onderweg. 

✓ Keramische stijltang met ionentechnologie
✓ 30 minuten draadloos te gebruiken
✓ Verrijkt met keratine-, argan- en kokosoliën
– Niet zeer krachtig, vooral handig voor onderweg

draadloze stijltang
Bol.com

5. Revamp Progloss Draadloze Mini Stijltang

Wist je dat Revamp ook een draadloze mini stijltang in het assortiment heeft? Deze compacte tang is slechts 20 cm lang en beschikt over 3 temperatuur standen van 160 °C tot 210 °C. Je kunt hem door zijn formaat heel gemakkelijk meenemen op reis. Er zit een handige reisetui bij om hem in op te bergen.

De snoerloze stijltang is tot 30 minuten draadloos te gebruiken. Er zitten keramische platen op die speciale Progloss oliën bevatten die je lokken extra glad maken. Denk daarbij aan keratine-, argan- en kokosolie. Het resultaat is prachtig glanzend haar! Het kost 3 uur om de tang op te laden. 

Gebruikers geven de draadloze stijltang een gemiddelde score van 4,3 uit 5 sterren op Bol.com. Ze vinden de tang vooral erg handig om even onderweg je haar bij te werken. Maar heel krachtig is de stijltang niet, daarvoor kun je beter een ‘gewone’ stijltang aanschaffen. 

✓ Draadloze mini stijltang van 20 cm
✓ Keramische platen en ionen technologie
✓ 30 minuten draadloos te gebruiken
– Niet zeer krachtig, vooral handig voor onderweg

Bol.com

6. Beurer HS20 Snoerloze Stijltang

De Beurer HS20 Stijltang is ook een erg handige en compacte stijltang zonder snoer. Met zijn 21,8 cm kun je hem heel handig in je tas meenemen en onderweg of op reis gebruiken om je haren even bij te werken. Er zitten drie temperatuur standen op van 160 °C tot 200 °C. Ook heeft deze een mooi design met een pastel roze kleur.

Je kunt de tang draadloos 20 minuten gebruiken. Dat is iets minder lang dan de andere draadloze stijltangen die we in deze lijst bespreken. De oplaadtijd is iets minder lang, namelijk 2 uur. De platen beschikken over een keramische coating en toermalijnkristallen, waardoor ze soepel door je haar bewegen. 

Dit is een draadloze stijltang met een zeer betaalbare prijs. Het is de perfecte reisgenoot en ideaal dus om te gebruiken buiten het huis. Echter is deze stijltang ook niet zo heel krachtig en moet deze redelijk snel weer opgeladen worden. 

✓ Draadloos gebruik tot 20 minuten
✓ 3 temperatuurstanden van 160 – 200 °C
✓ Mooi design met pastel roze kleur
– Geen bijgeleverde accessoires
– Moet redelijk snel weer opgeladen worden

Wat is de beste draadloze stijltang?

Het nadeel van stijltangen zonder snoer is vooral dat deze vaak niet zo krachtig zijn als ‘normale’ stijltangen. Echter is de ghd Cordless Styler Unplugged wél onwijs krachtig. De haarstyling tools van dit merk staan bekend om hun zeer kwalitatieve en professionele eigenschappen. Deze stijltang kun je ongeveer 20 minuten gebruiken op een constante temperatuur van van 185°C. Daarnaast is de Dyson Corrale ook een onwijs krachtige stijltang zonder snoer. Het enige nadeel is dat deze best prijzig is. Omdat de ghd Cordless Styler Unplugged een stuk goedkoper is, is dit volgens ons de beste draadloze stijltang. 

Wat is de beste mini draadloze stijltang?

De Revamp Progloss Draadloze Mini Stijltang is de beste mini variant die verkrijgbaar is. Deze stijltang zonder snoer krijgt namelijk gemiddeld een score van 4,3 uit 5 sterren op Bol.com. Gebruikers zijn erg blij met de handigheid waarmee je hem onderweg kunt gebruiken om je haren even bij te werken. Het is niet een erg krachtige haartool, maar wel krachtig genoeg voor op reis dus! Er zitten keramische platen op met speciale Progloss oliën om je haren extra glad en zacht mee te maken. 

Waar moet je op letten bij de aanschaf?

Voordat je een stijltang zonder snoer gaat kopen, moet je van te voren goed nadenken of je deze vooral onderweg of thuis wilt gebruiken. Voor onderweg kun je beter een minder krachtige variant nemen. Die zijn vaak ook veel kleiner en compacter en daarmee handiger om mee te nemen op reis. Daarnaast zijn deze ook betaalbaarder. Wil je liever een draadloze stijltang vooral thuis gebruiken? Dan wil je natuurlijk dat deze erg krachtig is, zodat je je hele coupe kunt temmen. Dan is het beter om een erg krachtige stijltang aan te schaffen. Die zijn meestal prijziger en iets groter qua formaat. 

Aanbevolen artikelen