Dit zijn de 5 beste CHI stijltangen

beste chil stijltang

Ben jij van plan om de beste CHI stijltang te kopen? Goede keuze! De haarstyling apparaten van CHI staan bekend om hoge kwaliteit platen die je haar gemakkelijk kunnen stijlen. De meeste stijltangen van CHI beschikken over keramische platen. Dit zorgt ervoor dat de warmte van de tang goed wordt verdeeld over de platen en dat je haar dus niet wordt blootgesteld aan te hoge temperaturen. Een aantal stijltangen van CHI hebben ook titanium in de platen verwerkt. Titanium platen zijn ideaal voor wat dikker en stugger haar. Omdat dit soort platen het meest geschikt zijn voor alle haartypen, vind je deze ook in de collectie van het professionele merk CHI. Het fijne van dit merk is ook dat de stijltangen betaalbaar zijn. In dit artikel zetten wij de beste stijltangen van CHI voor je op een rij!

De beste stijltangen van CHI

CHI stijltang
Bol.com

1. CHI G2 Ceramic & Titanium Stijltang

Verreweg de populairste en de beste CHI stijltang is de G2 Ceramic & Titanium Stijltang. Deze tang krijgt lovende online recensies. Waarom dit apparaat zo geliefd is? De G2 is een krultang en een stijltang in één. Naast stijl haar kun je er ook prachtige krullen mee maken. De afgeronde platen kun je ook gebruiken om krullen in je haar te ‘draaien’. Zelfs het meest stugge haar kun je hiermee stijl maken, want in de keramische platen zit ook titanium verwerkt. De temperatuur is in te stellen van 160 tot 220 °C. Ook krijg je er een hittebestendige mat bijgeleverd. 

✓ De beste CHI stijltang
✓ Keramische platen met titanium
Stijl- en krultang in één

5/5
stijltang CHI
Bol.com

2. CHI Luxury Stijltang 1″

De CHI Luxury stijltang is wellicht de mooiste stijltang die er is. Qua design heeft de stijltang een chique & strakke uitstraling. Er zitten keramische platen op, wat zorgt voor glad stijl haar. Tevens zijn deze platen verrijkt met black seed oil, waar je haar van gaat glanzen. De keramische platen zijn ook voorzien van ionentechnologie. Het verplaatst negatieve ionen waardoor je haar minder statisch en pluizig wordt. Er zitten 6 temperatuurstanden van 160 – 215 °C. Zelf gebruik ik deze stijltang al jaren en ik ben nog steeds fan van het mooie design en hoe gemakkelijk deze tang mijn dikke haren kan stijlen. Wat mij betreft is dit de beste CHI stijltang!

✓ Stijltang met zeer luxe uitstraling
✓ Keramische platen verrijkt met oliën
✓ Getest door: Maaike

4.8/5
Bol.com

3. CHI The Sparkler Special Edition Hairstyling Iron

A diamond is a girl’s best friend. Als dat ook voor jou geldt, is deze CHI stijltang met meer dan 3.000 échte kristallen je nieuwe vriend! Met deze haarstyling tool voeg je net een beetje extra glamour toe. Het is een speciale editie en als deze dus uitverkocht is, is hij daarna nooit meer te koop. De tang beschikt over vulkanische LAVA keramische platen. Dit zijn de meest effectieve warmtegeleidende materialen en in combinatie met keramiek krijg je prachtig gladden lokken. De temperatuur is in te stellen van 150 tot 230 °C. Ook zit er ionentechnologie op.

✓ Keramische platen met vulkanische lava
✓ Met meer dan 3.000 echte kristallen
✓ Met ionentechnologie

4/5
CHI stijltang
Bol.com

4. CHI Lava Volcanic Ceramic – Stijltang

De CHI Lava Volcanic Ceramic Stijltang is alleen al een plaatje op het eerste gezicht. De stijltang heeft extra lange platen, weegt slechts 182 gram en heeft keramische platen met een coating van vulkanisch lava. Dit is een van de meest warmte vasthoudende materialen ter wereld. Waar andere stijltangen titanium in de platen hebben verwerkt, heeft deze dus een vulkanische lava coating. Het is dus een hele krachtige stijltang die zelfs heel stug haar snel stijl kan maken. De stijltang is in te stellen op een temperatuur van maximaal 232 °C.

✓ Keramische platen met vulkanische lava coating
✓ Super snel op temperatuur

4.5/5
Bol.com

5. CHI G2 Limited Edition Jewel Grandeur – Stijltang

De populaire CHI G2 stijltang is in een nieuw jasje gestoken! De Jewel Grandeur is een limited edition variant. Wat het verschil is met de ‘gewone’ G2? Deze editie heeft een gestroomlijnd lichtgewicht design. Ook bevat CHI stijltang ook keramische platen met titanium en is daarmee zelfs geschikt voor het meest stugge haar. Stijlen gaat met ieder haartype gemakkelijk. En ook hier kun je de temperatuur instellen van 160 tot 220 °C. Het enige nadeel is dat je er geen accessoires bijgeleverd krijgt. 

✓ Uniek design & limited edition
✓ Keramische platen met titanium
– Geen bijgeleverde accessoires

4.2/5

Waarom zijn CHI stijltangen zo populair?

Het merk CHI staat bekend om de stijltangen met keramische platen met titanium. Andere stijltangen hebben vaak alleen keramische platen. Deze platen zijn iets zachter dan titanium en zijn prima voor fijn/normaal haar. Maar voor dik/stug haar zijn titanium platen beter. Titanium is harder en steviger dan keramiek. Omdat stijltangen van CHI daardoor geschikt zijn voor alle haartypen, is het merk zo populair.

Welke CHI stijltang is het beste?

De de beste CHI stijltang is de G2 Ceramic & Titanium Stijltang. Dit is tevens ook de best verkochte stijltang van dit merk. De tang is het meest populair, omdat het een professionele tang is die zijn werk erg goed doet. De stijltang is geschikt voor ieder haartype, want zelfs het meest stugge haar kan hiermee steil gemaakt worden. Ook kun je met de afgeronde platen krullen maken in je haar. Een goede stijltang én krultang in 1!

Zelf gebruik ik echter al jaren de CHI Luxury Stijltang. Dus in mijn ogen is dit de beste CHI stijltang die er verkrijgbaar is. Ik ben fan van het prachtige design met rosé gouden knoppen en keramische platen. Ik heb zelf dik haar en ik ben heel blij met hoe gemakkelijk deze tang mijn haren stijl maakt. 

Wat is het verschil tussen de CH G2 en G3?

De G3 stijltang van CHI is de nieuwste versie. Bij dit apparaat zijn er een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd, maar voor de rest zijn de specificaties van de G3 en G2 stijltangen hetzelfde. De G2 stijltang is momenteel wel een stuk populairder dan de G3 stijltang.

Welke stijltang van CHI laat je haar glanzen?

De CHI Luxury Stijltang heeft keramische platen waarin black seed oil zit verwerkt. Dit zorgt er tijdens het stijlen voor dat je haar goed verzorgd wordt door de olie. Je haar gaat ervan glanzen. Deze beste CHI stijltang heeft ook nog eens een chique & luxe design.

Aanbevolen artikelen