De best verkochte BaByliss stijltangen (2024)

babyliss stijltang

Wil jij graag een BaByliss stijltang kopen, maar weet je nog niet precies welke? In dit artikel zetten we de top 6 meest verkochte stijltangen van BaByliss op een rij, zodat jij de beste stijltang uit kan kiezen. BaByliss staat erom bekend dat ze professionele haarstyling apparaten maken met vaak een betaalbare prijs. Wil je een goede stijltang kopen, dan ben je bij dit haarstyling merk aan het juiste adres. Er zijn echter best veel opties waaruit je kan kiezen. Zo kun je voor een betaalbare stijltang gaan, een stoomstijltang of een professionele stijltang waar je ook krullen mee kunt maken. En naast stijltangen kun je ook een BaByliss föhnborstel, BaByliss krultang of BaByliss föhn kopen. Wat de beste stijltangen van BaByliss zijn? In dit artikel ontdek je onze top 6. Deze lijst is gebaseerd op online reviews van diverse webshops. En daarbij is ook gekeken naar een goede prijs/kwaliteit verhouding.

De beste stijltangen van BaByliss

babyliss stijltang
Bol.com

BaByliss Pure Metal ST481E Stijltang

Verreweg de meest verkochte BaByliss stijltang is de Pure Metal stijltang. Deze beste stijl- en krultang in 1 zorgt niet alleen voor de beste straight look, ook kun je er krullen slag mee maken. Dat is altijd handig meegenomen! Er zit een ronde buitenkant op van chroom die wordt verwarmd. Dit maakt dat er meer mogelijkheden zijn dan alleen het stijlen van je haar. Op de tang zitten ultra gladde platen met een diamant-keramische coating waardoor het apparaat ook langer meegaat. Daarnaast zit er een ionische functie op die zorgt voor anti-statisch en pluizig haar. Er zitten vijf temperatuurinstellingen op van 150 tot 235 graden. 

✓ Krultang en stijltang in één
✓ Met diamant-keramische coating
✓ Met ionen technologie
✓ Temperatuur: 150 tot 235 graden

5/5
babyliss stijltang
Bol.com

BaByliss Micro Steam ST495E Stijltang

Ben jij klaar voor de nieuwste technologie op het gebied van haarstyling? Deze BaByliss stoomstijltang maakt je haar stijl door het gebruik van stroom! De micro steam herstelt de vochtbalans in je haar, waardoor je haar in goede conditie blijft. Je haarschubben sluiten, wat een glanzend resultaat als gevolg heeft. Deze manier van stijlen is ook een veel gezondere manier dan een normale BaByliss stijltang. Naast stijlen kun je met dit apparaat ook slag of krullen maken in je haar. De chromen buitenkant van de tang wordt namelijk ook verwarmd. Er zitten vijf temperatuurinstellingen en tevens zit er een diamant keramische coating op dit haarstyling apparaat en een ionen functie. 

✓ Maakt je haar stijl met stoom
✓ Voor een extra glanzend resultaat
✓ Met diamant-keramische coating
✓ Met ionen technologie
✓ Temperatuur: 150 tot 230 graden

5/5
babyliss stijltang
Bol.com

BaByliss Super Smooth ST393E Stijltang

De BaByliss Super Smooth Stijltang is favoriet bij veel haarliefhebbers. Het is een krachtige stijltang met een geavanceerd verwarmingselement. De platen op de tang zijn gemaakt van titanium en keramiek. Dit zorgt voor een gelijkmatige temperatuur en zorgt ervoor dat de tang gemakkelijk door je haar glijdt. Bovendien zijn de platen extra lang, waardoor je meer ruimte hebt voor het stijlen van grotere plukken haar. Extra voordelen: het snoer is extra lang, er zit een multi-voltage op zodat je hem ook kan gebruiken in andere landen en de stijltang schakelt zichzelf uit wanneer jij dit vergeten bent. 

✓ Zeer krachtige stijltang
✓ Met titanium-keramische coating
✓ Met ionen technologie
✓ Temperatuur: 130 tot 235 graden

5/5
Bol.com

BaByliss Ceramic Straight ST089E Stijltang

Deze gladde stijltang van BaByliss is een compacte, fijne tang met keramische platen. Hierdoor glijdt het apparaat makkelijk door je haar en wordt de warmte evenredig verspreid over de gehele stijltang. Omdat deze tang goedkoper is dan de anderen in dit rijtje, heeft de tang maar 2 temperatuurinstellingen: 200 en 230 graden. Er wordt geen gebruik gemaakt van ionen technologie en het apparaat is alleen geschikt voor het stijlen, niet voor het krullen van je haar. Desondanks is het een hele fijne stijltang met een zachte prijs.

✓ Zeer betaalbare stijltang
✓ Met keramische coating
✓ 2 temperatuurinstellingen (200 en 230 graden)
– Zonder ionentechnologie

5/5
Bol.com

BaByliss I-Pro 230 Steam ST395E Stoomstijltang

De BaByliss I-Pro 230 is net als de Micro Steam een stoomstijltang. De tang is geschikt voor ieder haartype. Je kunt hem zelfs gebruiken wanneer je krullend haar, kroeshaar of gekleurd haar hebt. De stoom zorgt namelijk voor bescherming van de vochtbalans in je haar. Er zitten ingebouwde steil kammen in de tang. Dit zorgt voor een betere spreiding van je lokken waardoor je je haar in één keer stijlen helemaal glad maakt. Het enige nadeel aan dit apparaat is dat je met de platte platen geen krullen in je haar kan maken. Maar daarentegen beschadigd dit apparaat je haar minimaal. En dat is ook belangrijk natuurlijk!

✓ Maakt je haar stijl met stoom
✓ Minder haarbeschadiging
✓ Keramische tang
✓ Met ionen technologie
✓ Temperatuur: 170 tot 230 graden

5/5
Bol.com

BaByliss ST330E Diamond Ceramic Stijltang & Krultang in 1

Nog een zeer betaalbare BaByliss stijltang is de Diamond Ceramic Stijltang. Ook hier betaal je maar een paar tientjes voor. Wat je ervoor terug krijgt? Een stijl- en krultang in 1! Doordat de behuizing van de stijltang is afgerond, kan je er ook krullen mee maken. De platen hebben een diamant-keramische coating die je haar ultra glad maken. Er zitten zes temperatuurinstellingen op van 140 tot 235 graden, waardoor de tang geschikt is voor ieder haartype. Heb je dik haar, dan heb je een hogere temperatuur nodig. Heb je dun haar, dan heb je juist een lagere temperatuur nodig. Ook is de BaByliss stijltang geschikt voor gebruik op nat haar.

✓ Stijltang en krultang in één
✓ Met diamant-keramische coating
✓ Met ionen technologie
✓ Temperatuur: 140 tot 235 graden

4.2/5

Aanbevolen artikelen