Dit zijn de 5 beste BaByliss föhns

babyliss fohn

BaByliss is een erg bekend merk wat betreft haarstyling tools. Het merk bestaat al meer dan 50 jaar en maakt onder andere professionele oplossingen voor haarstyling, ontharing, baardverzorging en lichaamsverzorging. Wat betreft haarstyling maken ze föhnborstels, stijltangen, krultangen en natuurlijk föhns. Het merk is zo populair, omdat ze er om bekend staan kwalitatief hoogwaardige haarstyling producten te maken die voor een goede prijs te koop zijn. Ze zijn continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten en het vernieuwen van bestaande producten. Mocht je op zoek zijn naar een BaByliss föhn, dan heb je een goede keuze gemaakt. Qua föhns zijn er een heleboel hoogwaardige producten op de markt van BaByliss. Wat de beste BaByliss föhns zijn? Zie hier onze top 5!

Fohn van Babyliss
Bol.com

BaByliss Salon Air Brilliance D665E Föhn

De naam van deze föhn zegt het al: de Salon Air Brilliance zorgt ervoor dat je haar eruit ziet alsof je net bij de kapper bent geweest! Deze BaByliss föhn heeft een enorm krachtige blaassnelheid van maar liefst 129 km/u. In het filter aan de achterkant van het apparaat zit titanium en keramiek verwerkt. Hierdoor kan de tool meer ionen genereren. Dit maakt je haar geheel pluisvrij! Kies uit 2 snelheden en 3 temperatuurinstellingen. De föhn wordt geleverd met een smalle blaasmond en een diffuser om een natuurlijke krul te creëren. 

✓ Blaassnelheid: 129 km/u
✓ Met ionische anti-frizz functie
✓ Met Coolshot functie
✓ Vermogen: 2200 Watt

5/5
Babyliss fohn
Bol.com

BaByliss Air Style AS136E Föhnborstel

Veel haarliefhebbers zweren bij deze föhnborstel van BaByliss. Deze Air Styler heeft maar liefst 4 opzetstukken: een blaasmond om je haar te drogen, een stijlborstel om je haar mee te stijlen, een conisch opzetstuk voor het maken van springerige slag en een ronde borstel voor slag en volume in je haar. Een zeer handige multifunctionele föhn dus! En een van de beste haar tools van BaByliss, dus deze kon niet ontbreken in deze top 5. De föhnborstel is geschikt voor alle haarlengtes en je haar wordt mooi glanzend door de ionische anti-frizz functie.

✓ Inclusief 4 opzetstukken
✓ Meedraaiend snoer van 2,5 meter
✓ Met Coolshot functie
✓ Vermogen: 1000 Watt

4.7/5
Bol.com

BaByliss Pro Digital 6000E Föhn

De BaByliss Pro Digital Föhn heeft een revolutionaire blaassnelheid van maar liefst 208 km/u. Hiermee wordt je haar extra snel droog. De digitale motor zorgt voor een consistente temperatuur van 70 °C. Je hebt 2 snelheden en 2 temperatuurinstellingen waaruit je kan kiezen. De bijgeleverde accessoires zijn 2 blaasmonden, één van 4 x 75 mm en één van 6 x 90 mm. Met deze smalle blaasmonden kun je preciezer een stuk haar föhnen. Ook krijg je er een grote diffuser bij. Het apparaat is uitgerust met ionentechnologie en heeft keramische warmte-elementen voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur.

✓ Blaassnelheid: 208 km/u
✓ Met ionische anti-frizz functie
✓ Met Coolshot functie
✓ Vermogen: 2200 Watt

4.5/5
Babyliss fohn
Bol.com

BaByliss Smooth Pro 6709DE Föhn

Verreweg de populairste föhn van BaByliss is de Smooth Pro 6709DE. Deze goede föhn met diffuser heeft een krachtige motor met een blaassnelheid van maar liefst 106 km/u. Er zit een Coolshot en ionische anti-frizz functie op. Deze negatieve ionen gaat statisch en pluizig haar tegen en zorgt daarentegen voor glanzend haar. Altijd handig dus wanneer je föhn over zoiets beschikt! Kies uit 2 snelheden en 3 temperatuurinstellingen. Het snoer van de BaByliss föhn is 2,5 meter, langer dan andere föhns. Hierdoor heb je meer bewegingsvrijheid.

✓ Blaassnelheid: 106 km/u
✓ Met ionische anti-frizz functie
✓ Met Coolshot functie
✓ Vermogen: 2100 Watt

4.6/5
Babyliss krulfohn
Bol.com

BaByliss Blue Lightening Air Styler BAB2620E

Wil jij volume en/of slag creëren in je haar? Gebruik dan de Blue Lightening Air Styler van BaByliss. Deze beste krulborstel is de meest verkochte warme luchtborstel van dit merk. Het vervangt niet het werk van een echte föhn, want dit is een stylingtool. De föhnborstel heeft een diameter van 32 mm en heeft 2 snelheden. Er zit een keramische coating over de föhnborstel. Dit zorgt voor een goede warmteverdeling en beschermt hiermee het haar tegen te hoge temperaturen.

✓ Keramische coating
✓ Effect: volume/slag in je haar
✓ Diameter: 32 mm
✓ Vermogen: 700 Watt

4.2/5

Wat is de beste BaByliss föhn?

De beste föhn van BaByliss is de Salon Air Briliance D665E. Deze föhn heeft een blaassnelheid van 129 km/u en heeft een ionische anti-frizz functie waarmee deze pluizig haar tegen gaat. De föhn is favoriet bij veel haarliefhebbers, omdat het zijn werk erg goed doet. Door de föhn is je haar razendsnel droog. Er zit ook een diffuser bij waarmee je je natuurlijke krul kunt definiëren. 

Hoeveel kost een BaByliss föhn?

De prijzen van de föhns van BaByliss kunnen erg verschillen. Ben je op zoek naar een standaard föhn dat zijn werk goed doet, dan kom je vaak uit bij een föhn die ongeveer €20 tot €30 kost. Ga je liever voor een zeer professionele föhn, dan kan de prijs oplopen tot €95. Het ligt er dus echt aan of je een zeer kwalitatief hoogstaand product wil kopen, of gewoon een die gewoon goed zijn werk doet. 

Welke föhn van BaByliss droogt het snelst? 

De BaByliss Pro Digital 6000E Föhn heeft een revolutionaire blaassnelheid van maar liefst 208 km/u. Deze föhn droogt dus het snelst je haar. Dat deze haar tool zo goed is, heeft te maken met zijn digitale motor. Deze motor is elektronisch aangestuurd waardoor hij krachtiger kan blazen. Hij is lichter en gaat langer mee, daarom zit er een garantie van maar liefst 5 jaar op deze BaByliss föhn. 

Aanbevolen artikelen