Ontdek de unieke kristallen huidverzorging van ANAS Crystalcare

Wanneer je je uit balans of niet helemaal geaard voelt, keren veel mensen zich tot de wereld van kristallen. Kristallen kunnen een balans brengen in je hectische leven en kunnen er ook onder andere voor zorgen dat je levensenergie beter gaat stromen. Zo heeft iedere soort kristal een andere werking. Er zijn heel veel webshops waar je kristallen kunt kopen, maar nu is er ook een webshop genaamd ANAS CrystalCare waar je huidverzorging verrijkt met kristallen kunt kopen. Heel uniek! Ik ontving een pakketje om uit te proberen en ik dit artikel vertel ik je alles over de bijzondere producten en de werking. 

anas crystalcare

In het kort

  • Huidverzorgingsproducten verrijkt met kristal
  • Een moment van rust in je dagelijkse routine
  • Helpt je te kalmeren en je geaard te voelen
  • Bergkristal is het hart van de huidverzorgingslijn
  • De energie van bergkristal geeft je kalmte & rust
  • Verfrissende en exotische geur (verslavend!)
  • Score van 4,4 van 5 op TrustPilot

Kristallen huidverzorging

In het hedendaagse leven weten we (helaas) allemaal hoe het is om je opgejaagd te voelen. Je hebt niet altijd de tijd om te rusten, bewust te ademen en je te focussen op hoe je je voelt. Daarom is ANAS CrystalCare ontstaan. De producten uit deze webshop zijn ontworpen om een moment van rust te creëren in je dagelijkse routine. Een me-time moment om je weer helemaal geaard te voelen. De kenmerkende geur van het merk is een warme, houtachtige en kruidige sensatie; een combinatie van verfrissend en exotisch. Een geur die je doet denken aan een luxueuze hamam. De tonen van de geur bestaan onder andere uit bergamot, kaneel, gember, saffraan, cederhout, kasmier, musk, patchouli, sandelhout en vetiver. 

Producten van ANAS CrystalCare

Het is bergkristal dat het hart vormt van de producten uit de huidverzorgingslijn van ANAS CrystalCare. Van alle edelstenen is dit de krachtigste energieversterker. Bergkristal harmoniseert de elektrische lading van het lichaam en produceert een balancerende kracht van positieve ionen. Ook zijn er ingrediënten toegevoegd die de huid beschermt, hydrateert en herstructureert. Het resultaat is een gezonde, stralende en zachte huid. En dat terwijl de energie van het bergkristal je kalmte en vrede geeft. Oftewel: ANAS CrystalCare zorgt voor je huid maar óók voor je ziel. Alle producten zijn vegan, holistisch en natuurlijk. Alleen de beste ingrediënten zijn gebruikt.

Body Mist

Een spray met een sterk energetische werking op emotioneel niveau. Brengt vertrouwen, optimisme en positiviteit. 

Crystal Soap

Diamantvormige zeep met onder andere Braziliaanse babassu-, mango-, en sheaboter die je huid intensief voeden.

Shower Gel

Een hydraterende en verfrissende shower gel op basis van vulkanisch water. Het ruwe bergkristal zorgt voor meer energie.

Review(s) & ervaringen

Ik heb zelf een aantal producten van ANAS CrystalCare mogen uitproberen. Ik ontving een body mist, shower gel, body milk, hand cream en een soap. Allemaal hebben ze een ongelofelijk heerlijke geur, verkwikkend en inderdaad een beetje exotisch. Maar ook een geur die je nieuwe energie geeft. Verder vond ik de shower gel ook heerlijk zacht, net als de body milk die een hele rijke, zachte structuur heeft. En de soap, zo lekker om je hiermee zacht in te smeren onder de douche! Ik vond alleen de hand cream wat minder goed hydrateren. Ook hadden de verpakkingen van mij wat luxer gemogen. Maar al met al vind ik het écht een bijzonder fijne huidverzorgingslijn. En niet alleen ik ben positief, op TrustPilot krijgen ze 4,4 van de 5 sterren. Daar wordt ook heel vaak aangegeven dat de geur verslavend is en de producten heerlijk zijn voor een selfcare moment.

ANAS CrystalCare

Huidverzorging verrijkt met kristallen zoals bij ANAS CrystalCare vind je op dit moment nergens anders in Nederland. Ik vind het een heel gaaf en uniek concept! Ik hoop dat ze in de toekomst het assortiment uitbreiden met meer producten, zoals gezichtsverzorging voor vrouwen of parfum. Ik vind de geuren die de producten hebben namelijk heerlijk. En ook als je zelf geen zweverig type bent als ik, zijn het heerlijke producten om toe te voegen aan je selfcare routine. Ja, ik kan het je aanraden om de producten zelf ook uit te proberen!

Aanbevolen artikelen